tisdag 1 februari 2011TACK Växjö för kulturnatten och även för den bra organiserade Poetry Slam tävlingen som ägde rum under kvällen, oanmäld till plats .. men scenen lockade så det var bara att träda upp... och riva av tre dikter. Tre dueller ägde rum,  jag gav vad jag hade och det kändes så skönt. Har varit på plats två kulturnätter innan och varit jury och även bara tittat på .. men denna gången ville jag mer. Tack! Älskar att framträda med poesi på olika scener, poetry slam ger någon slags tävlingsanda i det hele ... där man blir taggad att tävla i poesi vilket ju inte går, därav tävlingen ..

Idag blev det klart .. på måndag blir det sex månader av att bygga upp min firma inom sjukgymnastiken. Tack för idéer på namn på företaget. Ska bli så spännande, här kommer även min tävlingsanda fram .. ska bli så spännande att se om det går att bygga upp från ingenting till ett företag som bär!!

kram på er därute!!

2 kommentarer:

  1. tjoho..att gå upp på en estrad oanmäld tycker jag verkar väldigt modigt,själv får svettningar bara jag tänker på.t

    har dock provat på några ggr,på jobbet,när vi hade kurs i komunikation,och uppgiften var att hålla en liten föreläsning i valfritt ämne under ca 5min med publik.

    det jag kommer i håg var att jag var så nervös att jag inte kom i håg vad jag sagt..och tappade tidsuppfattningen ,,så jag höll på nästan 20 min isället för planerade 5 min??????? och fick destutom beröm.......så frågan är,,vad var det som hände,,har man reserver som kommer fram när det är sk..skarpt läge.. och lycka till med företaget,,,namnet kommer nog av sej själv,,,det är ju väldigt svårt att komma på nått bra namn så där hux flux,,,,namnet kommer nog till dej....

    SvaraRadera
  2. hurra, hurra för dig! Nu lossnar det på alla sätt och vis!!!!

    SvaraRadera