måndag 20 juli 2009

Detta händer i Pershyttan!! Ikväll är det naturvandring utöver det vanliga. Tag på dig efter väder, utlovas upplevelser för alla sinnen. Träffpunkt Våghuset, bakom tågvagnarna i Pershyttan. Upplevelsen tar ungefär två timmar, i härlig skymning. Föranmälan sker på telefonnummer; 0705875503. Varmt välkomna!! Nästa måndag den 27 juli är det poesibingo på hyttbacken kl. 16.15 och den 3 aug är det kultur och naturvandring kl. 17.00 där berättelser från förr förgyller guidningen!! Ulrika Sultan och My Rådmark hälsar alla hjärtligt välkomna!

Här kommer sändningen från närradion. http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1857241&BroadcastDate=&IsBlock==

Nu har jag precis varit i storgruvan i Pershyttan och satt upp tavlor, jag har utställning där idag på öppnandet av månbasen i Pershyttan. De passade verkligen in i den miljön! Det var 40 år sedan Amstrong tog sitt första steg på månen och nu skall en månbas byggas i storgruvan. Som Niklas Järvstråt säger; vi måste ju testa innan vi åker upp till Månen för att se hur vi skulle kunna bygga ett system som håller.
http://www.moon-mine.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar