torsdag 31 maj 2012


I vår grönska gömmer sig magiska ting
vi hittar dem om vi byter spår lite då och då
finner något annat
än det vi alltid trott

<3


lördag 19 maj 2012

Dansa utomhus



Dansa Natur 
Åå va underbart,
nu är det vår.

Så kom gärna med mig in i Pershyttans grönska och dansa i naturen. 
Jag lovar, det är så skönt att få röra kroppen utomhus, i dans. 
Kom och prova .. du behöver inte kunna dansa, bara att i hjärtat känna att du vill röra dig till musik. Jag kommer även vägleda in i meditationer med naturen. Så vi möter oss själva, våra rörelser och naturen runt oss. Just nu finns en otroligt fin vitsippebacke i Pershyttan som bara längtar efter att dansas på. 
Här finns också träd, och träd har enorm visdom. 

varmt välkommen den 23 maj
kl. 18.30 - 19.30 
samling Backstugan Pershyttan ..
anmäl dig senast 24 timmar innan workshop

kram My



söndag 6 maj 2012

rastälvens dag

Jag var på Rastälvens dag igår i Järnboås och förgyllde det kalla vädret med mitt gruvhjon. Jag var där med PA Larsson från Konungastollen och Stig o Peter från Showteknik som spelade musik .. vi värmde upp publiken och oss själva... Jättekul!! Vädret var inte riktigt med oss, men jaja .. vad är lite blåst och regn .. ;)





Jag tackar för mig och återkommer när det blir lite varmare .. 

  
Tusen tack för fint arrangemang och nässelsoppan med björksav vad gudagott. Kosläppet missade jag men fick se gudasöta lamm på vägen hem. Gav även några motorcyklister som passerade gruvparken i Klacka-Lerberg lite info om föreställningen Över konungastollen i augusti. Hoppas de kommer, det ÄR en upplevelser utöver det vanliga. yes, nu skall jag ut i solen .. för idag skiner solen .. kram på er!